27 Şubat 2014 Perşembe

Kağıtta Levrek

Malzeler
4 adet levrek balığı
2 adet patates
5-6 adet arpacık soğan
Tuz

Sosu için;
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kuru biberiye
1/2 limon suyu
1/2 çay kaşığı karabiber

- tüm malzemeler karıştırılarak sos hazırlanır.

Hazırlanışı
1-balıklar temizlenip pulları kazınır.güzelce yıkandıktan sonra tuzlanır.
2-hazırladığımız sos bir fırça yardımıyla balığın içine ve dışına iyice sürülür.
3-yağlı kağıt serilmiş tepsiye balıklar dizilir ve yanlarına patatesler,arpacık soğanlar dizilir üstü hava almayacak şekilde yağlı kağıtla kapatılarak 200 derece fırında 25 dk pişirilir.
Afiyet olsun







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder